costica5000 
	    	Utilizator

costica5000 
	    	Utilizator	    

e buna intrebarea... si cred ca aspectul asta a fost avut in vedere si la data facerii noii legi a taxei de poluare... adica cuantumul taxei dupa noua lege este oricum foarte mare deci in concret nu o sa restituie nimic la cei ce au platit dupa legea veche.....
s-a ajuns la situatii aberante. pt un tico taxa e de 200 euro.... cine isi va permite asa ceva????
o sa se ajunga la situatia in care nimeni nu o sa mai incheie acte de vanzare-cumparare ci copntracte de inchiriere cu obligatia ca utilizatorul sa isi plateasca impozitul
~ final discuție ~
 Scr3wBall	                   

Am cumparat recent un autoturism din strainatate fabricat in 2002, diesel dar din pacate cu norma de poluare euro 3. as dori sa stiu cum pot sa inmatriculez ... (vezi toată discuția)
	                    Scr3wBall	                   

Am cumparat recent un autoturism din strainatate fabricat in 2002, diesel dar din pacate cu norma de poluare euro 3. as dori sa stiu cum pot sa inmatriculez ... (vezi toată discuția)

olga2011	                   

am cumparat un auto  wv  din 2008 cu euro 4. taxa auto  de prima inmatriculare [1500 euro]mi se pare enorm de mare . cum as putea sa nu platesc taxa de ... (vezi toată discuția)
	                    olga2011	                   

am cumparat un auto  wv  din 2008 cu euro 4. taxa auto  de prima inmatriculare [1500 euro]mi se pare enorm de mare . cum as putea sa nu platesc taxa de ... (vezi toată discuția)

Dg_Marian	                   

Buna ziua!
Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare  in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
	                    Dg_Marian	                   

Buna ziua!
Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare  in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)