avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA Norma Venit - Registrul Jurnal de Incasari si Plati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA Norma Venit - Registrul Jurnal de Incasari si Plati

Buna ziua,
In legatura cu completarea Registrului Jurnal de Incasari si Plati pentru un PFA cu Norma de Venit, ce document justificativ trebuie trecut pentru incasari daca:

- Facturile le emit in Euro
- Incasarile le fac prin PayPal de unde mai apoi transfer banii in contul bancar
Cel mai recent răspuns: ioanaadam123 , utilizator 06:10, 10 Noiembrie 2015
hmm, mi sa nu am probleme daca fac asta :-??
eu asa as face, mi se pare cel mai corect. la fel mi-a zis si un contabil acum ceva vreme cand voiam sa fac ceva cu paypal.

in ultima instanta chestia asta e in functie de inspectorul fiscal care te-ar putea controla, deci un raspuns sigur il poti obtine intreband la administratia fiscala la care esti arondat.
poti face intrebarea in scris si vei obtine un raspuns tot in scris cu nr de inregistrare si cu care iti vei putea justifica modul de a-ti tine contabilitatea in cazul unui control.

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2012
georgeenciu, utilizator
Multumesc!
Ce raspuns ai primit? Sunt in aceeasi situatie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate ... (vezi toată discuția)
Pfa venit real, fara chitante break_noon break_noon Am si eu niste intrebari, daca se poate. Pina anul trecut am fost la norma de venit, de anul asta sunt la venit real, asa ca trebuie sa completez registrul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)