avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Titlu de proprietate diferit de suprafata reala
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Titlu de proprietate diferit de suprafata reala

Fata de suprafata acordata de comisia judeteana , se poate inscrie in titlu de proprietate o suprafata mai mare si daca da ce procent ? In cazul meu s-au acordat 200 mp iar in titlu sunt inscrisi 210.
Cel mai recent răspuns: alexandrupot , utilizator 17:40, 5 Ianuarie 2012
Nu exista punere in posesie.
Care sunt prevederile legale care reglementeaza modificarea unui titlu intrat in circuitul civil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciara? pe cine chem in judecata Borza Borza [b]Speta>[/b] Proprietarul unui imobil are inscrisa in CF o suprafata de 230 mp in urma masuratorii facuta de un ing cadastrist in realitate este de 360 mp. ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului- refuz prefectura ilfov ptr masuratori iris_sweet22 iris_sweet22 Buna seara, ma confrunt cu o mare problema, am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu cateva lamuriri . Locuiesc in Com Pantelimon, parintii mei detin ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara nutica nutica Buna ziua, Am si eu o intrebare, cum pot rectifica o carte funciara, din suprafata mai mica in suprafata mai mare, am inteles ca ... (vezi toată discuția)