Sonji 
	    	Utilizator

Sonji 
	    	Utilizator	    

loredanaloredana85 
	    	Utilizator

loredanaloredana85 
	    	Utilizator	    

Sonji 
	    	Utilizator

Sonji 
	    	Utilizator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Art.194 c.pen -Santajul
"Constrângerea unei persoane, prin violenţa sau ameninţare, sa dea, sa faca, sa nu faca sau sa sufere ceva, daca fapta este comisa spre a dobândi în mod injust un folos, pentru sine sau penrtu altul, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
Când constrângerea consta în ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţatoare pentru persoana ameninţata, pentru soţul acesteia sau pentru o ruda apropiata, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani."
 Radu Gabrian, Mediator
 Radu Gabrian, Mediator 	
			~ final discuție ~
 Lex1988	                   

Mi-a fost facuta o poza in timp ce eram dezbracata de catre un tip cu care intretineam relatii intime fara ca eu sa stiu sau sa-mi dau acordul pentru asta. ... (vezi toată discuția)
	                    Lex1988	                   

Mi-a fost facuta o poza in timp ce eram dezbracata de catre un tip cu care intretineam relatii intime fara ca eu sa stiu sau sa-mi dau acordul pentru asta. ... (vezi toată discuția)

missmary	                   

Buna ziua.De cateva luni fostul prieten ma santajeaza in continua ca distribuie ceva poze sexy cu mine...Ce as putea face?:(  (vezi toată discuția)
	                    missmary	                   

Buna ziua.De cateva luni fostul prieten ma santajeaza in continua ca distribuie ceva poze sexy cu mine...Ce as putea face?:(  (vezi toată discuția)

Eucri	                   

Am o fata de 17 ani și în urma unor discuții avute cu un băiat major din câte știu pe internet acesta a prostito sai trimită poze cu ea în ipostaze mai ... (vezi toată discuția)
	                    Eucri	                   

Am o fata de 17 ani și în urma unor discuții avute cu un băiat major din câte știu pe internet acesta a prostito sai trimită poze cu ea în ipostaze mai ... (vezi toată discuția)