avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Întrebare - șantaj cu poze compromițătoare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Întrebare - șantaj cu poze compromițătoare

Am o fata de 17 ani și în urma unor discuții avute cu un băiat major din câte știu pe internet acesta a prostito sai trimită poze cu ea în ipostaze mai mult sau mai puțin compromițătoare. În momentul în care fata a refuzat să mai vb cu el și a încetat să mai facă ce i ceara acesta o amenință că postează pozele pe diferite rețele... Ce putem face. Menționez că tânărul locuiește și lucrează în Anglia dar este cetățean român.
Cel mai recent răspuns: Eucri , utilizator 17:22, 14 Iunie 2018
Buna ziua,
Sa nu mai trimiteti fotografii.
Cine o cunoaste pe fiica dumneavoastra?
O sa le posteze si PA. Vor fi vazute de 2 cunoscuti, In rest nici dracu nu stie cine este
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să-l avertizați că ceea ce face el se numește șantaj, că această infracțiune se pedepsește cu închisoarea și, prin urmare, că o să-l dați în judecată.
Știu da nu aș vrea să rămânem doar la faptul că eu îl ameninț pe el și poate o să încerce din nou cu alte fete ca fiica mea. Numai că unde ar trebui să merg întâi... La poliție sau există altundeva unde aș putea merge.
Daca detineti probe in sensul dovedirii faptelor de amenintare, puteti formula dv in calitate de parinte plangere penala.
Intr-un caz similar indrumarile au fost tot in acest sens. www.avocatnet.ro/forum/discu...
Probe doar pe telefonul ei mobil... Unde pot face plângerea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare Eucri Eucri Bună ziua. Am o întrebare. Am o fata de 17 ani și în urma unor discuții avute cu un băiat de pe internet acesta a convins-o săi trimită mai multe poze ... (vezi toată discuția)
Fata mea de 14 ani a fost sunată și amenințată de un individ căruia i-am aflat, în final, identitatea. ce pot face ca să fie pedepsit? nadiandreea nadiandreea Bună ziua, fata mea de 14 ani a fost sunată și amenințată de un individ necunosut,am depus plângere la politie și atașa la plângere am depus și ... (vezi toată discuția)
Santaj si abuz. Pop Paul Pop Paul Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta ... (vezi toată discuția)