avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Poti garanta un credit bancar cu un teren?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Poti garanta un credit bancar cu un teren?

Stie cineva daca exista banci care accepta terenuri drept garantie pentru credite?
Am inteles ca banca accepta doar terenuri pe care se afla constructii...
Iar in cazul terenurilor pe care se afla amplasate constructii, cum sunt evaluate de catre banca (dupa care criterii?)
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:41, 3 Ianuarie 2012
Cred ca toate bancile accepta instituirea unei garantii imobiliare. Oricum se va face o evaluare a terenului, indiferent ca are sau nu constructii. Evaluarea se face de un evaluator agreat de banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reevaluare garantii ilascu_alin ilascu_alin AS DORI SA STIU SI EU DACA BANCA ARE VOIE SA IMI REEVALUEZE GARANTIILE PE CARE LE AM CU EI LA MAI PUTIN DE UN AN. AM DOUA GARANTII IMOBILIARE UNA UN TEREN ... (vezi toată discuția)
Contract de credit garantat cu ipoteca RODICA22 RODICA22 Am un credit de 22 mii euro garantat cu ipoteca unui apartament al unui frate. Apartamentul a fost evaluat la 80 mii euro. Am platit 4 ani ratele corect si ... (vezi toată discuția)
Ipoteca teren fara constructie razvan11catalin razvan11catalin Buna ziua! Am urmatoarea dilema: cineva, o societate X a contractat un credit de la o banca - creditul a fost garantat cu un teren. Dupa semnarea contractului ... (vezi toată discuția)