avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Daca am castigat in prima instanta (taxa auto), mai ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Daca am castigat in prima instanta (taxa auto), mai pot pierde in recurs din cauza noii taxe auto ?

Buna seara. As dori, daca poate cineva sa ma lamureasca: Am castigat la Tribunal procesul de recuperare a taxei auto. Bineanteles ca Finantele si Mediu au facut recurs, termenul fiind martie 2012. Oare noua lege privind taxa auto care probabil o sa intre in vigoare in ianuarie 2012 are vre-o influenta asupra deciziei Curtii de Apel ?. Multumesc mult si va doresc toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: Lucyla , utilizator 08:55, 28 Martie 2012
Multumesc pentru informarea exacta.Stiam si eu cate ceva despre ce pasi ar trebui facuti ulterior sentintei definitive dar nu eram sigur 100%.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
caiuscorneliu, utilizator
intre timp s -au terminat si procesele mele ...le-am castigat pe amandoua si la Curte ....apoi am mers cu copie dupa Decizia de la Curte si cu hotararea de la Tribunal legalizata cu mentiunea definitiva si irevocabila la Finante....m-au tinut vreo 2 saptamani si jumatate pe motiv ca nu sunt bani...ca o sa ma sune...si i-am sunat eu in fiecare zi...pana s-au plictisit si mi i-au dat:)))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen returnare taxa auto rosu gheorghe rosu gheorghe In 27 decembrie 2011 s-a dat sentinta prin care am castigat returnarea taxei de prima inmatriculare, dobanda fiscala si cheltuieli de judecata. La 03.02.2012 ... (vezi toată discuția)
Hotararea pronunta de instantata de contencios administrativ se investeste sau nu cu formula executorie? george141414 george141414 Buna ziua. Printr-o hotarare judecatoreasca s-a dispus restituirea taxei de prima inmatriculare de catre DGFP plus dobanda fiscala si cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Iccj. hotararile instantei de contencios administrativ sunt executorii de drept Roland Mindrila Roland Mindrila Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au apreciat (în cuprinsul Deciziei nr. 1080 din 23 februarile 2011 pronunţată în recurs de Secţia ... (vezi toată discuția)