avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma fara activitate

Firma este infiintata in decembrie 2011 si inca nu si-a inceput activitatea si deci nu are inca nici salariati, pentru 2011 se depune doar declaratia de inactivitate sau si decl 101 pe zero?
Aceasta declaratie pe proprie raspundere, este una tip? Unde se depune, la finante sau la reg.comertului?
Mai am alta obligatie referitor la situatiile anului 2011?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:04, 4 Ianuarie 2012
Daca firma nu a desfasurat activitate de la data infiinţării pana la sfarsitul anului fiscal depuneti declaratia de inactivitate care va cuprinde urmatoarele date:

- toate datele de identificare ale entităţii;
- denumirea completă (conform certificatului de înmatriculare);
- adresa şi numărul de telefon;
- numărul de înregistrare la registrul comerţului;
- codul fiscal/codul unic de înregistrare;
- capitalul social.

Modelul este acesta, dar posibil sa apara pentru anul fiscal 2011, un nou formular.

[ link extern ]

Pentru declaratii :
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d - declaratii online marmercedes marmercedes va salut, problema este urmatoarea: am infiintat un srl-d in 2011 si anual sunt chemat de catre cei de la ANAF pentru a da declaratie de inactivitate care tine ... (vezi toată discuția)
Intarziere depunere declaratii firma fara activitate user29 user29 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: pentru o firma infiintata pe 15.06.2009, fara activitate pana la data de 30.06.2009, era necesara depunerea ... (vezi toată discuția)
Obligatii firma suspendata Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Am urmatoarea problema : in anul 2011, luna februarie am inregistrat la Reg.Comertului si ANAF, suspendarea firmei. In anul 2014, am prelungit ... (vezi toată discuția)