avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... SRL-D - declaratii online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

SRL-D - declaratii online

va salut, problema este urmatoarea: am infiintat un srl-d in 2011 si anual sunt chemat de catre cei de la ANAF pentru a da declaratie de inactivitate care tine loc de bilant contabil, intrebarea mea este daca pot fece aceasta declaratie online. va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:28, 8 August 2013
Nu, declaratia se depune la sediul unitatilor teritoriale - ANAF-.
OMFP 40/2013 :
3.3. Entităţile care nu au desfăşurat activitate de la constituire până la 31 decembrie nu întocmesc situaţii financiare anuale, respectiv situaţii financiare anuale simplificate, urmând să depună în acest sens la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice o declaraţie pe propria răspundere a persoanei care are obligaţia gestionării entităţii, care să cuprindă toate datele de identificare a entităţii:
– denumirea completă (conform certificatului de înmatriculare);
– adresa şi numărul de telefon;
– numărul de înregistrare la registrul comerţului;
– codul unic de înregistrare;
– capitalul social.
Depunerea la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice a declaraţiilor entităţilor care nu au desfăşurat activitate de la constituire până la 31 decembrie se efectuează în termen de 60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar.
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatii financiare - firma fara activitate de la constituire pana la 31.12 dona77 dona77 Anexe la Ordin 43/2013: \\"3.3. Entitatile care nu au desfasurat activitate de la constituire pana la 31 decembrie nu intocmesc situatii financiare anuale, ... (vezi toată discuția)
Data depunerii bilantului pe 2012 dorina_huluta dorina_huluta Buna seara ! Am si eu o nelamurire. In MO este precizat faptul ca situatiile financiare se depun la 120 de zile si 150 de zile de la inchiderea exercitiului ... (vezi toată discuția)
Bilant srl infiintat in decembrie 2012 florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, pentru un SRL infiintat in decembrie 2012 este necesar sa se depuna bilant daca nu a avut activitate? multumesc. (vezi toată discuția)