avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drept de utilizare a imaginilor gãsite pe internet
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drept de utilizare a imaginilor gãsite pe internet

vreau sa construiesc un site care sa contina prezentarea de firme si branduri foarte cunoscute in intreaga lume. de asemenea sa cuprinda si un segment de lifestyle unde sa prezint produse.scopul nu este in nici in prima parte nici in a doua de a vinde.scopul este doar de informare a cititorilor.pentru firme pot folosi logouri si poze de pe parcursul istoriei unei firme , poze ce se gasesc pe internet ? si in legatura cu produsele care este implicatia legala ? ar fi de ajuns sa mentionez ca nu detin dreptul de autor si nici nu este plasare de produse ?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 02:12, 4 Ianuarie 2012
Nu puteti pune nici o imagine pentru care nu aveti drept de autor sau care nu este libera de un astfel de drept de autor.

Puteti folosi imagini de pe Wikipedia sau de pe Wikimedia Commons. Imaginile de pe aceste site-uri sunt libere de drepturile de autor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - pliant referndum Madalina1000 Madalina1000 Am fotografiat un pliant pro-referendum familia tradiționala și l-am postat pe site-ul Wikipedia Commons. A fost propus pentru ștergere pe motiv că în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am copiat într-o carte câteva poze de pe net, wikipedia, ... dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Bună ziua Am copiat într-o carte câteva poze de pe net, wikipedia, b.u, etc. Dacă este legal (descărcarea era posibila, nu am văzut să fie ... (vezi toată discuția)
Site gazduit in sua, ce legislatie se aplica? BogdanSM BogdanSM Bu,na ziua, lucrez la un site web al carui continut se afla in intregime gazduit pe un server din SUA...intrebarea mea este: ce legislatie se aplica in ... (vezi toată discuția)