eumarian 
	    	Utilizator

eumarian 
	    	Utilizator	    

Art. 117. - Pretenţiile de reparaţii întemeiate pe un act de concurenţă neloială sau pe un alt act care provoacă restrîngeri nelegitime liberei concurenţe sînt supuse legii statului pe a cărui piaţă s-a produs rezultatul dăunător.
 BogdanSM 
	    	Utilizator

BogdanSM 
	    	Utilizator	    

eumarian 
	    	Utilizator

eumarian 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Iulian81	                   

Buna ziua! Imi puteti spune daca este legala folosirea unor fotografii, pe mine ma intereseaza snapshot-urile facute in Windows asupra unor program sau web ... (vezi toată discuția)
	                    Iulian81	                   

Buna ziua! Imi puteti spune daca este legala folosirea unor fotografii, pe mine ma intereseaza snapshot-urile facute in Windows asupra unor program sau web ... (vezi toată discuția)

ZbarceaCristian	                   

Buna seara,
un individ anonim a postat pe site-ul lui poze cu mine de pe site-ul meu de socializare (facebo...) cand stau cu cutitul la gatul unui prieten ... (vezi toată discuția)
	                    ZbarceaCristian	                   

Buna seara,
un individ anonim a postat pe site-ul lui poze cu mine de pe site-ul meu de socializare (facebo...) cand stau cu cutitul la gatul unui prieten ... (vezi toată discuția)

lizsit	                   

Sunt administratorul unui site necomercial, in care am o zona de \"Stiati ca apa:..\" si in care, o data cu informatii generale despre apa, am postat si ... (vezi toată discuția)
	                    lizsit	                   

Sunt administratorul unui site necomercial, in care am o zona de \"Stiati ca apa:..\" si in care, o data cu informatii generale despre apa, am postat si ... (vezi toată discuția)