avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune morale

la ce se rezuma prin plata daunii morale,si ce se va intampla daca persoana respectiva nu poate plati aceste daune sau dauna morala?
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 10:08, 4 Ianuarie 2012
Prin daune morale se inteleg suferintele, stresul, disconfortul fizic/psihic produse ca urmare a evenimentului respectiv. Daca persoana respectiva nu plateste de buna voie puteti cere executarea silita a hotararii prin care s-a stabilit dauna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte civila Borza Borza Buna, Ma pot constitui ca parte civila cu daune morale pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti(271. alin. 2 c.pen.)? Multumesc (vezi toată discuția)
Daune morale selena9 selena9 Sunt intr_un proces cu o persoana juridica. Am ajuns la stadiul de pretentii. Pe langa daune \"fizice\", mai sunt si morale. Stiu unde m_a afectat, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala - cuantum daune morale si materiale blindbm blindbm Buna ziua, in urma cum 2 saptamani am fost implicat intr-un incident... am fost lovit in club eu si un amic de catre mai multi sportivi, cunoastem agresorii. ... (vezi toată discuția)