avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

Buna ziua, am si eu o intrebare
In urma unei executari silite a unui credit ipotecar, poprirea pe salariu se face doar la cel pe numele caruia este creditul ipotecar sau si la sotul/sotia acestuia?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:06, 4 Ianuarie 2012
de acord cu dvs. Dovada ca e datorie comuna trebuie sa o faca banca, indubitabil. o poate face in cadrul cererii de incuviintare a executarii. Sunt deja spete in care s-a admis, sunt si spete in care s-a respins. Eu unul as respinge. daca banca nu a fost diligenta la acordare, celalalt sot nu s-a obligat si nu poate fi executat silit. in practica insa, se mai intampla si asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită floryn35 floryn35 În cadrul unei executări silite în care eu sunt creditorul executorul judecătoresc a pus poprire pe sumele câștigate în instanță de debitor și soția ... (vezi toată discuția)
Continuarea executarii silite dupa vanzarea imobilului ipotecat gabi007 gabi007 Buna.In urma unui contract de credit ipotecar incheiat in anul 2007 cu S.C. IFN din cauza crizei economice am ajuns sa fiu executat silit apartamentul fiind ... (vezi toată discuția)
Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)