avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procedeu in cazul pensiei alimentare pt. copil al unui ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procedeu in cazul pensiei alimentare pt. copil al unui angajat

Buna ziua,

Am primit de la Instanta o instiintare de poprire a contului deoarece in urma unui proces de divort un angajat al meu trebuie sa plateasca pensie alimentara copilului dansului ramas in custodia mamei.
Ce presupune acest lucru pt. mine ca si persoana juridica, in calitate de angajator?
Ce proceduri trebuie sa urmez eu in acest caz? (dpdv contabil, fiscal)
Ce se intampla daca de exemplu intr-o luna nu am bani in cont?

Alte discuții în legătură

procedeu in cazul pensiei alimentare pt. copil al unui angajat SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am primit de la Instanta o instiintare de poprire a contului deoarece in urma unui proces de divort un angajat al meu trebuie sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Poprie pensie alimentara dumybo dumybo Buna ziua Numele meu este Dumitru Bogdan. Am divortat in data de 16.09.2019. Din acesta casatorie au rezultat doua fetite. Custodia a ramas mamei fetelor. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cu poprire vs pfa us3r us3r Buna ziua, Daca s-a stabilit o pensie alimentara cu proprire pe salariu, iar de la un timp tatal renunta la calitatea de salariat si trece pe PFA norma de ... (vezi toată discuția)