avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta de venituri necesara pentru acordarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta de venituri necesara pentru acordarea indemnizatiei pentru CCC, angajator dizolvat

Buna ziua si La Multi Ani pt 2012! Sunt fericitul tatic al unei fetite nascute pe 14.12.2011 si acum alerg pentru dosarul de indemnizatie de crestere copil pt. mama. Toate bune si frumoase pana la un punct : pana in luna ianuarie 2011 inclusiv, a lucrat si a obtinut venituri la un angajator din Bucuresti(sectorul 6) care s-a radiat (fuziune prin absorbtie). Intrebarea este cine trebuie sa ii completeze adeverinta de venituri pe luna ianuarie? Angajatorul nu mai exista si nu stiu cui trebuie sa ma adresez. Astept un sfat de la dvs. Va multutmesc, Radu!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
radoosh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:15, 4 Ianuarie 2012
Va duceti la firma care l-a "absorbit" pe angajator si care trebuie sa aiba si arhiva firmei pe care a preluat-o.
Va multumesc pt raspuns! O sa ma interesez exact, deoarece astazi am mai cercetat si se pare ca de fapt firma nu a fost absorbita, ci s-a dizolvat conform art.235 din Legea 31/1990 (asa scrie pe site-ul Registrului Comertului ). In acest caz cred ca trebuie sa apelez la o institutie a statului pentru completarea cererii, nu este asa?
Daca firma a fost dizolvata atunci arhiva trebuia dusa la ITM unde veti putea sa solicitati adeverinta respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit pentru somaj de la o firma radiata? Doina Elena Doina Elena Doua firme au fuzionat prin absorbtie la sfarsitul anului 2008, firma absorbita a fost radiata iar cea absorbanta a prelluat toti angajatii. Acum, cand se ... (vezi toată discuția)
Transfer contract servicii simircea simircea In situatia in care firma cu care am semnat un contract de servicii a fost absorbita, care este procedura corecta de transfer de contract catre firma ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de dizolvare si lichidare xerxes xerxes buna seara! datorita faptului ca o societate comerciala nu a depus la ORC bilantul aferent anului 2008, aceasta a fost dizolvata in temeiul art. 237, alin ... (vezi toată discuția)