doberv 
	    	Utilizator

doberv 
	    	Utilizator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

vicar 
	    	Utilizator

vicar 
	    	Utilizator	    

vicar, utilizator
 vicar, utilizator 	
			~ final discuție ~
 telecomanda	                   

Am facut simultan doua plangeri penale pentru aceiasi fapta penala. 1). La parchetul unei judecatorii care a fost trimisa spre cercetare la un sectiede politie ... (vezi toată discuția)
	                    telecomanda	                   

Am facut simultan doua plangeri penale pentru aceiasi fapta penala. 1). La parchetul unei judecatorii care a fost trimisa spre cercetare la un sectiede politie ... (vezi toată discuția)

ciobotarucatalin	                   

In 05.06.2003 am fost angajat ca director comercial la o societate cu capital integral privat a unor investitori italieni.
Societatea respectiva a accesat ... (vezi toată discuția)
	                    ciobotarucatalin	                   

In 05.06.2003 am fost angajat ca director comercial la o societate cu capital integral privat a unor investitori italieni.
Societatea respectiva a accesat ... (vezi toată discuția)

telecomanda	                   

Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)
	                    telecomanda	                   

Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)