avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura si dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura si dezbatere mostenire

Buna ziua,

am de dezbatut o mostenire la care mostenitori unici sunt eu si sora mea, intrebarea mea ar fi urmatoarea: pot sa imputernicesc o persoana care sa ma reprezinte in dezbaterea mostenirii atata timp cat sunt plecat din tara? doresc sa fac o procura parintilor prietenei mele, viioarea sotie la un notariat . Pot sa fac dezbaterea mostenirii atata timp cat mama este in viata dar este diagnosticata cu boala Alzheimer ? doresc prin aceasta procura ca ei sa ma reprezinte si sa ma acoper in fata surorii mele pentru a nu pierde partea mea la mostenire.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: xmagx2001 , utilizator 16:27, 5 Ianuarie 2012
va multumesc pentru informatii, imi vor fi de real folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea danielnel danielnel antrebarea mea este: am facut inputernicire uneia din surorile mele ptr dezbaterea mostenirei,vroiam sa stiu daca cu acea inputernicire ar putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa parinteasca lalex lalex Buna seara! Mama mea, fiind proprietara unei case doreste sa imi transfere dreptul de proprietate mie(fiul ei) tinand cont ca mai are o fiica,cu care am cazut ... (vezi toată discuția)
Succesiune in lipsa mostenitorilor rara_rara rara_rara Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Mama a avut 10 hectare de pamant pe care si le-a insusit, abuziv, una din surorile mele(furand ... (vezi toată discuția)