Ioana Aldea 
	    	Consilier juridic

Ioana Aldea 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 petryk10	                   

bunaseara. am si eu o intrebare si va rog sa imi raspundeti cat de repede se poate.
prietena mea lucreaza la o firma full time. in contract e stipulat ca in ... (vezi toată discuția)
	                    petryk10	                   

bunaseara. am si eu o intrebare si va rog sa imi raspundeti cat de repede se poate.
prietena mea lucreaza la o firma full time. in contract e stipulat ca in ... (vezi toată discuția)

mikitud	                   

buna ziua
In situatia in care salariata nu doreste sa se mai intoarca la serviciu care este procedura de incetare a contractului si cu ce articol?
Multumesc (vezi toată discuția)
	                    mikitud	                   

buna ziua
In situatia in care salariata nu doreste sa se mai intoarca la serviciu care este procedura de incetare a contractului si cu ce articol?
Multumesc (vezi toată discuția)

andreea1824	                   

Buna ziua, cate ore sunt obligat sa stau in perioada de preaviz, este obligatoriu 8 ore sau pot sta 4 ore? (vezi toată discuția)
	                    andreea1824	                   

Buna ziua, cate ore sunt obligat sa stau in perioada de preaviz, este obligatoriu 8 ore sau pot sta 4 ore? (vezi toată discuția)