avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Clase, grade si trepte de salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Clase, grade si trepte de salarizare

Va rog sa-mi spuneti, cei care stiti bineinteles, incepand cu anul 2012, care mai sunt clasele, gradele sau treptele de salarizare? Mai exista treptele 1, 2 sau 3? :-/Am inteles ca se tine cont si de vechimea in munca, etc. Multumesc anticipat!:vishenka:
Cel mai recent răspuns: 66ani , utilizator 19:49, 13 Martie 2016
Deocamdata da inspector superior 3, deoarece nu poate nimeni avansa direct la 1. Asta e regula daca nu suntem la centru.
Multumesc! Si anul acesta , as avea din nou dreptul la alta promovare, probabil inspector superior 2, pentru ca au trecut alti 3 ani din 2013. V arog daca e posibil, confirmati, ca era doar parerea mea. O seara frumoasa!
Nu , nu merge asa. La 1 nu mai au voie decat cei de la centru. Dar macar sa va dea superior 3 ca poate intr-un final se trece la salarizarea unica si sa fiti acolo la superior.
Multumesc! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Ce coeficient de ierarhizare ar fi trebui sa obtin dupa examenul de promovare TEOMIR TEOMIR Sunt functionar public. Am sustinut examenul de promovare pentru Inspector principal din gradatia 5, treapta II, clasa 43 (vechime totala in munca 29 ani, din ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public gabitocoaie gabitocoaie sunt functionar public incadrat consilier principal gradatia 5 clasa de salarizare 42, si indeplinesc conditiile de promovare, intrebarea mea este : - care ... (vezi toată discuția)