avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INSCRIERE MASA CREDALA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INSCRIERE MASA CREDALA

In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si apoi eu.
Intre timp firma intra in lichidare si se numeste un lichidator , care insa nu ma notifica in nici un sens....ca astazi sa vad ca scoate la vanzare apartamentul si un copiator al firmei.
In acest caz eu ce as putea sa fac pentru a imi recupera suma ??????
Cel mai recent răspuns: Pashpix , utilizator 21:48, 18 Decembrie 2012
Urgent angajati-va un avocat sa va inscrie atat la masa credala cat si eventual participare la adunarea credintorilor, tabelul preliminar si final al lichidatorului......
sa faceti cerere de inscriere la masa credala pana nu se vor vinde bunurile...faceti cerere si aratati ca nu ati fost notificat de lichidator
si in baza inscrierii la masa credala as putea sa cumpar sa zic un bun ??? in ideea in care copiatorul zic ei ca ar fi 6000 fara tva si eu am de recuperat 10 000
Inscrierea la masa credala este una si participarea la licitatiile ce se vor organiza este altceva.

Dvs. va inscrieti creanta la masa credala, dar daca vreti sa cumparati copiatorul, de exemplu, nu va impiedica nimeni sa scoateti bani din buzunar si sa il cumparati.

Prin cumpararea copiatorului nu se face o compensare a creditului.

Se pastreaza ordinea creditorilor inscrisi la masa credala si se indestuleaza prima data acestia in functie de rangul fiecaruia.

Cel mai bine este sa va angajati un avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Am inteles. Dar nu era de datoria lichidatorului sa ma anunte cu privire la masa credala??

Alte discuții în legătură

Repunere in termen - deschidere procedura insolventa exuser exuser In aprilie 2011 s-a deschis procedura insolventei unui debitor. Debitorul nu a comunicat lichidatorului numit de instanta lista tuturor creditorilor. Unul ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Faliment-tabel creditori Monica H. Monica H. daca o societate este in faliment iar eu ca si creditor am de recuperat bani de la aceasta societate insa nu am fost notificat de lichidator sa depun cerere de ... (vezi toată discuția)