avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce consecinte are prejudiciul adus unei firme pot face ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce consecinte are prejudiciul adus unei firme pot face puscarie?ma poate ajuta cineva


Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani(in timpul programului de la ora 18 pana la 22 am pierdut 48 de milioane iar dupa 22 cand agentia era inchisa am pierdut inca 120 de milioane ) ,m-au pus sa semnez un angajament de plata pe 3 luni care expira in febroarie pe 15 am platit o parte din bani 50 de milioane,insa nu mai am de unde sa le dau si restu ce poate sa mi se intample pot face puscarie?
totusi e o chestie ca io am pariat si inainte si stia ca pariez chiar ma parat o colega insa nu mau concediat si in seara cand am pierdut m-au vazut pe camere insa nu m-au sunat m-au lasat sa pariez


Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:09, 6 Ianuarie 2012
Angajatorul, pe baza declaratiei sau angajamentului de plata poate sa se adreseze organelor de urmarire penala. Daca exista si proba inregistrarilor video, cu atat mai mult. El poate dovedi oricand ceea ce ati scris Dvs. mai sus.

"Chestia" este ca nu trebuia sa pariati deloc, sa stati cat mai departe de acest "microb".
Incercati sa ajungeti la o intelegere cu angajatorul. Aveti dovada ca ati achitat o parte din suma?
miau dat un ordin de plata nu miau dat chitanta
CE poate sa mi se intample in cel mai rau caz
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
codreanuv2, utilizator
Puteti primi o amenda administrativa sau inchisoare cu suspendare daca ati achitat din prejudiciu.
Buna dimineata,

Nu inteleg eu bine termenul "ordin de plata" folosit de Dvs. in acest context. Ordinul de plata reprezinta un document prin care debitorul (in cazul nosru, Dvs.) achita unui creditor ( societatea la care ati lucrat) o suma. Cel care primeste suma (adica agentia) este obligat sa taie o chitanta. Ati inteles?
Din prejudiciu mai sunt de acoperit 11800 lei. Mai mult de 2/3 din suma. Este in regula domnule avocat sau nu conteaza cat s-a recuperat din prejudiciu?
Conteaza, cum sa nu. Daca spune ca nu mai are din ce sa plateasca, cum o sa primeasca amenda administrativa?

Alte discuții în legătură

Prejudiciul creat unei firme ce urmari are? codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani(in timpul programului de la ora 18 pana la ... (vezi toată discuția)
Aveti idee in ce fapta pot fi incadrat codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani166 de milioane ,m-au pus sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Pierderea incasarilor tanase_78 tanase_78 buna ziua ..sotia mea este incasator al chitantelor de apa potabila ...in iulie la sfarsitul lunii a pierdut incasarile in valoare de 5200ron....a anuntat la ... (vezi toată discuția)