LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator

LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

tanase_78 
	    	Utilizator

tanase_78 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 mancipri	                   

Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de  la banca .citifinancial  . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
	                    mancipri	                   

Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de  la banca .citifinancial  . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)

gaby_rusu83	                   

buna ziua,in urma unui control la firma de distributie la care lucrez s-a depistat un prejudiciu de 50.000 ron,prejudiciu pentru care sunt direct invinuit si ... (vezi toată discuția)
	                    gaby_rusu83	                   

buna ziua,in urma unui control la firma de distributie la care lucrez s-a depistat un prejudiciu de 50.000 ron,prejudiciu pentru care sunt direct invinuit si ... (vezi toată discuția)

lia_lia	                   

Buna seara!
Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde in ce conditii Asociatia de Proprietari poate da in judecata o persoana care a acumulat restante ... (vezi toată discuția)
	                    lia_lia	                   

Buna seara!
Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde in ce conditii Asociatia de Proprietari poate da in judecata o persoana care a acumulat restante ... (vezi toată discuția)