avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pierderea incasarilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pierderea incasarilor

buna ziua ..sotia mea este incasator al chitantelor de apa potabila ...in iulie la sfarsitul lunii a pierdut incasarile in valoare de 5200ron....a anuntat la firma si si a luat angajement scris ca pana pe 30 septembrie achita toata suma ....aam achitat 2200 ron si au mai ramas 3000 de ron de ahitat .numai avem posibilitatea de achitat aceasta suma ...ce se poate intampla daca numai achitam suma de 3000de ron.mentionez ca politia nu a fost sesizata de nici o parte.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 28 Septembrie 2012
Cel mai bine ar fi sa incercati o reesalonare a datoriei prin buna intelegere. Semnarea angajamentului de plata constituie recunoasterea greselii, iar angajatorul poate sesiza Politia.
Chiar daca se va sesiza Politia , cred ca sotia dvs va primi NUP , avand in vedere circumstantele atenuante .. plata unei parti din prejudiciu, existenat unui angajament de plata - chiar daca acesta nu mai are nicio valoare juridica ...

Pentru restul de datorie, se poate incheia un acord al partilor , conform art.254 alin.3 si 4 C.mun., prin care se poate stabilil plata in rate a prejudiciului neacoperit.
sotia mea si-a dat demisia la cererea conducerii firmei .....si nu o sa mai platim nimic....pt ca numai avem de unde .....
ce se intampla in situatia asta....
Asta spuneti dvs ca nu o sa mai platiti ... insa exista calea legala pentru a se trece la executarea silita a bunurilor aflate in proprietatea sotiei dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Delapidare gaby_rusu83 gaby_rusu83 buna ziua,in urma unui control la firma de distributie la care lucrez s-a depistat un prejudiciu de 50.000 ron,prejudiciu pentru care sunt direct invinuit si ... (vezi toată discuția)
Restante-in ce conditii asociatia poate da in judecata? lia_lia lia_lia Buna seara! Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde in ce conditii Asociatia de Proprietari poate da in judecata o persoana care a acumulat restante ... (vezi toată discuția)