avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CFP PT. INLOCUITOR
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CFP PT. INLOCUITOR

Sunt consilier economic intr-o institutie publica si exercit atributii care implica acordarea vizei cfp, ca titular. La inceputul anului 2010 printr-un ordin al conducatorului institutiei, un coleg a fost desemnat sa exercite cfp ca si inlocuitor al titularului pe perioada nedeterminata.
S-a intamplat ca in luna noiembrie sa fiu bolnava si sa am 5 zile de concediu medical, ca urmare colegul meu a exercitat viza de cfp.
Colegul meu solicita pentru acele 5 zile sa fie si remunerat corespunzator adica sa-i fie calculat noul salariu de incadrare ca si cand ar avea sporul si sa-i fie acordat corespunzator pt.cele 5 zile.
Va rog respectuos sa-mi raspundeti daca este indreptatit sa fie recompensat financiar cu procentul de spor pt cele 5 zile puse in discutie avand in vedere ca a semnat doar documente emise in 2 zile.
ce se intampla cind voi fi in concediu de odihna si ma va inlocui ella semnatura desi eu sunt titularul??
Va multumesc, astept raspuns urgent de la specialisti in probleme de salarizare
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:30, 5 Ianuarie 2012
ART.20(4)Legea 284/2010:

(4) Pentru persoanele care exercită activitatea de control financiar preventiv, pe perioada de exercitare a acesteia, salariul de bază deţinut se majorează cu 4 clase de salarizare succesive suplimentare.

Colegul avand o decizie de inlocuire ,se considera ca exercita aceasta activitate pe intreaga perioada in care dvs. ati absentat acum,respectiv cele5 zile,deci va trebui sa primeasca salariul majorat pt. acest interval.Dvs. cand pe parcursul unei luni nu vizati zilnic documente nu vi se acorda sporul integral?
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cfp Mirela28 Mirela28 Pentru o persoana care are spor cfp incepand din februarie 2012, tot 25%? (vezi toată discuția)
Salarizare auditor legorodi legorodi Buna ziua! In situatia in care o persoana (functionar public) a desfasurat activitatea de control financiar preventiv in anul 2010, si in salariul de baza al ... (vezi toată discuția)
Spor viza cfp croberta croberta Daca un salariat a beneficiat pana la 01,04,2015 de spor de viza CFP in procent de 10%, iar incepand cu 01,05,2015 acest spor se majoreaza la 25%, cum se ... (vezi toată discuția)