avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut autoturismul, insa am primit o amenda pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut autoturismul, insa am primit o amenda pe numele meu

am vandut o masina cu toate actele inclusiv certificatul fiscal si radierea. toate aceste acte au aceeasi data. cumparatorul a plecat cu masina si in aceeasi zi a primit amenda pentru lipsa rovinietei. aceasta amenda a venit pe numele meu.
este obligatia mea sa o platesc. daca nu , ce demersuri trebuie sa fac ca sa scap de aceasta obligatie.
multumesc
Cel mai recent răspuns: lucutza55 , utilizator 20:06, 3 Decembrie 2012
Formulati contestatie la procesul verbal de amenda in termenul legal si depuneti la dosar actele de vanzare-cumparare si se va anula procesul verbal .
am facut contestatie, am primit hotatrarea de anulare cu termen de recurs, acum ce mai fac. o trimit undeva?
mentionez ca nu am platit amenda.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masini Andrei 10 Andrei 10 Am cumparat o masina de la cineva si am vanduto mai departe si avenit o amenda de rovineta dupa 5 luni ce se poate face mai departe? La cine am vandut masina ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta - contestare proces verbal david6 david6 Am vandut masina in Septembrie 2009 si binenteles, cumparatorul nu a mai binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui. In Ianuarie 2010 a facut asigurarea RCA pe ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda rovinieta masina radiata orientul orientul am vandut o masina la data de 10.03.2011, am contractul de vanzare cumparare, iar azi, 02.04.2012 mi-a venit prin posta o amenda pt lipsa rovinietei. ei zic ca ... (vezi toată discuția)