avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reprezentare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reprezentare

Ma pot reprezenta singur intr-un proces de materie comerciala?
Ce instanta e competenta pentru judecata de fond pentru cererile in materie comerciala?Si care instanta e competenta in materie teritoriala, cea de la domiciliul reclamantei sau paratei, avand in vedere ca ambele parti sunte persoane juridice si cererea are ca obiect anularea unor bilete la ordin.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lore1989 , utilizator 11:53, 8 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns!
Inca ceva, o intampinare in ce mod poate fi transmisa daca procesul se judeca de o instanta aflata in alt judet fata de domiciliul meu, in conditiile in care trebuie depusa cu 5 zile inainte de termeneul stabilit pentru judecata?Si la fel, trebuie adaugate si inscrisurile pe baza carora am motivat intampinarea?Care este de fapt, modul in care trebuie sa actioneze paratul dupa primirea cererii de chemare in judecata?Stiu ca sunt multe intrebari si tin sa va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu opsnaj; care este instanta competenta? Emil Marian Emil Marian Cine are competenta teritoriala si materiala sa judece procesele cu OPSNAJ? Initial era instanta de la domiciliul reclamantului? Acum s-a revenit la regula de ... (vezi toată discuția)
Despre competenta materiala anna2000 anna2000 legea 71/2011 a abrogat art. 2 pct 1 lit a) din cpc care prevedea ca \"Tribunalul judeca: 1. in prima instanta: a) procesele si cererile in ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala dacmoto dacmoto In cazul in care in baza cim s-a incheiat un pr-vb de predare-primire bunuri, ulterior cim a incet, iar salariatul refuza sa preda bunurile primite in baza ... (vezi toată discuția)