avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima Casa in conditiile existentei unei proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima Casa in conditiile existentei unei proprietati

Detin o proprietare prin donatie de la pariniti si as vrea sa particip la programul prima casa.
Va rog sa imi spuneti daca se poate revoca aceasta donatie si in ce conditii pentru a fi eligibil pentru programul prima casa.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bbusiness , utilizator 16:38, 11 Ianuarie 2012
Puteti accesa programul Prima Casa si daca detineti in proprietate un imobil, cu conditia ca acesta sa nu aiba o suprafata mai mare de 50 mp.
Proprietatea are peste 50mp. In caz contract nici nu puneam aceasta intrebare, cunosc conditiile standard de eligibilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condiții de obținere a unui credit prima casă Ionutbog Ionutbog Buna ziua! Ma numesc Bogdan și împreună cu soția mea dețin un imobil (casă la țară) cu suprafața de 75 mp dobândit prin contract de vânzare - ... (vezi toată discuția)
Program prima casa 2018 pirelia pirelia Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament prin acest program dar la conditiile de eligibilitate nu gasesc urmatoarea situatie: - Am achizitionat de la socrii ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sotie cand sotul are imobil cu prima casa anamaria250 anamaria250 Buna ziua, intentionez sa achizitionez un imobil cu credit ipotecar. Sotul a achizitionat inainte de casatorie(2010) cu programul Prima Casa un apartament ... (vezi toată discuția)