avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire casco

am o masina in lesing cu care am avut un accident si masina a fost declarata dauna totala . cu ce bani m-as mai alege eu in conditiile in care mai aveam de platit 8 rate , valoarea epavei e de 25% , valoarea asigurata r de 9300 euro.,iar rata e de 250 de euro pe luna( deci as mai avea 2000 de euro de dat in total).mentionez ca masina e de la porsche leasing iar asigurarea casco la allianz-tiriac. ah! si am dat si 6000 euro avans dar nu stiu daca asta mai conteaza acum .
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:33, 9 Ianuarie 2012
Eu personal am avut aceasta problema.Din suma de 9300 scadeti suma reprezentand ratele aferente neachitate ,prima de asigurare neachitata si 255 valoarea epavei care ramane la dvs.Deci 9300 - 2325(25%) -2000 euro raman=4975 euro -prima asigurare casco plus autovehiculul.
Raspunsurile date fara sa stim ce prevede contractul dv de leasing sunt premature. Cel mai bun raspuns il puteti primi de la firma de leasing de la care ati achizitionat masina.
Eu imi sustin punctul de vedere chiar cu riscul prematuritatii invocate mai sus.
In mod normal contractele de leasing contin si o valoare reziduala iar daca aceasta nu a fost achitata pana la aceasta data atunci suma ramasa este considerabil mai mica. Trebuie consultat contractul pentru a vedea cu exactitate toate prevederile si a estima costurile ramase pana la stingerea in totalitate a creditului.
taxa reziduala este inclusa in rata iar in cei 250 de euro intra si polita de asigurare casco , deci rata +casco=250 euro

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de leasing camely07 camely07 Am urmatoarea problema cu o firma de leasing. Am o masina luata pe leasing, cu asigurare CASCO platita la zi, am avut un accident, in urma caruia s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme firma leasing m1ha1g m1ha1g Buna ziua, va rog sa ma ajutati, nu stiu ce sa mai fac. Am luat o masina mazda nouă prin leasing (Motoractive IFN S.A. firma din bucuresti) pe 5 ani. am ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco louisa louisa Buna ziua Vineri noaptea sotul meu a suferit un grav accident de circulatie in urma caruia masina a luat foc si a ars in totalitate.Este vorba de un SUV ... (vezi toată discuția)