avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BENEFICIEM DE COMPENSATIE CHIRIE?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BENEFICIEM DE COMPENSATIE CHIRIE?

Buna ziua locuiesc impreuna cu sotul cu chirie intr-un apartament de tip ANL;sotul meu este militar angajat (sgv-ist) in cadrul MApN cu locul de munca in orasul de locuinta,niciunul dintre noi nu detinem si nu am detinut niciodata teren sau proprietate personala si nu beneficiem de plata subventionata a chiriei.Titularul contractului de inchiriere este sotul meu.Dorim sa stim daca sotul meu se incadreaza pentru a beneficia de conpensatie lunara pentru chirie intrucat locuim intr-un apartament ANL.Va multumim.

Alte discuții în legătură

Compensatie chirie mapn JOHNNYVASILESCU JOHNNYVASILESCU buna ziua , va deranjez si eu cu o intrebare, lucrez in mapn si de curand am schimbat garnizoana dupa care si eu si sotia am schimbat buletinele pe noua ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de chirie in mapn romeociprian romeociprian asi dori sa mi spuneti si mie va rog daca mai pot beneficia de indemnizatia de chirie daca am primit o locuinta ANL. (vezi toată discuția)
Compensatie lunara chirie cadru militar militarintermen militarintermen Buna ziua, Pot beneficia de compensatie lunara pentru chirie asigurata de MapN daca eu detin o proprietate in Judetul Ilfov, si locuiesc in chirie in ... (vezi toată discuția)