avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contractul de asistenta juridica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contractul de asistenta juridica

contractul de as. jur. , este cerut de judecator ptr. a se face dovada reprezentarii, respectivului avocat ! acest contract impreuna cu onorariul de reprezentare ,unde este inregistrat ! unde se poate vedea onorariul de reprezentare ,cu ce poate fi confruntat ! daca nu mi-a fost data chitanta atunci cand am platit avocatului

Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:52, 7 Ianuarie 2012
Sunteti constient ca aveti nevoie de ajutorul altui avocat, de preferinta unul cinstit.
Intelegem ca a falsificat sumele. Nu are cum sa va dea in judecata, probabil investeste contractele, ca sunt titluri executorii. Aparati-va si declarati-le in fals.
Nu ramaneti in pasivitate ca va executa silit. Si pe nedrept, daca ce spuneti e adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat ce nu doreste sa plateasca dari la stat MissBabylicious MissBabylicious Buna ziua.Am un contract cu un avocat caruia i-am platit onorariul(in urma castigarii procesului) ,i-am cerut chitanta si a refuzat sa-mi taie chitanta ... (vezi toată discuția)
Onorariul avocatului Asociatia58 Asociatia58 Buna ziua!In urma cu 2 luni am mers la un avocat pt a discuta despre introducerea unei actiuni de divort.am semnat chiar si un contract in care este stipulat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocat am angajat un avocat pentru a ma reprezenta ... jacquelline jacquelline Probleme cu avocat Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta intr-un proces civil. Mi-a cerut plata onorariului încă de la început (2500 lei) pentru a ma ... (vezi toată discuția)