avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate?

am si eu o intrebare pt cine poate sa ma ajute...am un proces litigiu de munca,am avut primul termen si am amanat din lipsa angajator...acum vreau sa stiu daca probele pe care le a pus reclamantul la dosar pina la prmul termen raman aceleasi sau pe perioada procesului poate veni si cu alte probe..stiind ca un litigiu de munca are particularitatea accea ca reclamantul sa depuna probele pina la prima zi a procesului..se poate face o cerere tribunalului sa imi imaneze copie dupa probe prin fax sau oricare modalitate..dat fiind ca locuiesc in iasi si procesul e la tulcea?adica sa nu ma prezint la infatisare si sa cer inca odata amanare pt studiul dosarului...?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: selciuc , utilizator 12:22, 21 Iunie 2009
=D> Dtra aveti dreptate.Nu este normal sa fiu sunat la ore matinale in libere-chiar 3am!,23:00,etc-sa mi se dea ordine.Indiferent ca lucrez de noapte!cica trebuie sa fiu la ordine 24 din 24h!!!Am fost obligat-daca nu pot pleca!-sa semnez acceptarea postului oferit din alt Departament cu un salariu mai mic cu 30%!!!.Credeti-mas ca nu am avut de ales dat fiind ca am rate la banci jumatate din salariul vechi...nu stiu acum ce voi face cu ratele...mentionez ca s-a desfiintat un Departament iar cei de la el au fost mutati la noi-2 au vechime 10 ani! la aceasta Companie!-iar pe mine si pe inca unul am fost repartizati dupa cum au vrut Directorii!!.Stima...X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, am o infatisare intr-un litigiu de munca peste putin timp si trebuie sa stabilesc un cuantum pentru daunele morale pe care le solicit. este vorba ... (vezi toată discuția)
Solicitare proba cu interogatoriu tudorsad tudorsad Buna ziua, am cateva neclaritati privind noul cod de procedura civila, si anume: Introducere: eu sunt parte reclamanta intr-un litigiu de munca demarat de ... (vezi toată discuția)
Daune interese si moratorii pentru neplata salariilor la timp codulmuncii codulmuncii pot da in judecata angajatorul care a intarziat nejustificat reintegrarea (cu o hotarare irevocabila) si plata salariilor de peste 1 an de zile de cand am ... (vezi toată discuția)