avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... buna ziua
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

buna ziua

vreau sa aflu si eu niste raspunsuri legat de sistemul juridic,am terminat universitatea spiru haret bucuresti facultatea de drept,cu diploma de licenta luata la universitatea de stat di bucuresti cu media generala sase,deci am ca profesie de baza licenta in stiinte juridice,dar n -am profesat niciodata in domeniu,am lucrat gestionar la diverse firme ce se ocupa cu distibutia materialelor de constructii care ulterior si-au restrans activitatea din cauza crizei,iar acum la 37 de ani sunt somer,mai pot face ceva cu diploma de licentasau este prea tarziu,va rog dati-mi cateva idei,astept raspunsul vostru aici sau pe mail ghinda_florin@yahoo.com,va multumesc


















Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 11:16, 8 Ianuarie 2012
sigur ca puteti, dar ca si consilier juridic daca ar fi sa va angajati va cer experienta, doar daca va pregatiti pt examenul de admitere in barou si mai faceti 2 ani stagiatura, dar ca si stagiar sunteti platit(sau asa ar trebui)
Puteti da examen de admitere in barou, INM sau pt alte posturi care necesita licenta in stiinte juridice ( consilier de probatiune etc.). Nu conteaza media generala sau nota de la licenta, nici varsta dvs.
Cautati pe goagal ca gasiti toate informatiile necesare.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura...? ContSters172518 ContSters172518 Am frecventat cursurile fac de drept din Timisoara,si acum urmeaza sa-mi finalizez studiile,licenta.Lamuriti-ma daca pot sa fac stagiatura(cat timp?) inainte ... (vezi toată discuția)
Lucrare licenta clamba clamba sunt anu 4 la drept si trebuie sa-mi aleg tema pentru licenta, vreau sa-mi dati idei ce mi-ar fi cel mai util.....sunt la FR deci va dati seama ca am fost doar ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic ermina traila ermina traila Am absolvit facultatea de Stiinte Juridice si Administrative-Spiru Haret Brasov cu diploma de licenta nota 8,90 si doresc sa ma angajez ca consilire juridic la ... (vezi toată discuția)