avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea in cartea de munca

AM lucrat la o firma 2005-2007 nu mia dat contractul am copii dupa protectia muncii si in cartea de munca nu este trecut.
APOI in 2007 am semnat contracul cu acelasi patron care lucrasem la firma lui care a intrat in faliment si cei 2 ani nu am trecuti in cartea de munca.
CE este de facut in final de judecata nu pot sa i mai dau sa prescris ca sa ii reclam la ITM sa il controleze pe fostul meu angajator care e administrator pe firma noua si firma care a bagat-o in faliment.
CE pot face.
Cel mai recent răspuns: ContSters233635 , utilizator 17:50, 8 Ianuarie 2012
Solicitati ITM-ului sa va elibereze o adeverinta de vechime penru perioada respectiva, ca urmare a faptului ca fostul angajator nu mai exista ... in solicitare precizati cat mai corect denumirea fostului angajator , sediul si CUI , perioada lucrata ....
SA dau copii dupa ce am dar eu contractul nu il mai am,in CARTEA DE MUNCA NU ESTE TRECUT CEI 2 ANI DE ZILE 2005-2007 DECIT SA FACA CONTROALE ITM SA AFLE ADEVARUL CUM FIRMA CARE NU ESTE A INTRAT IN FALIMENT SI ACEL PATRON E PE FIRMA NOUA CARE AM SEMNAT CONTRACTUL.
DOAR ITM sa sactioneze in final pe fostul angajator si sa dea explicatii despre aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie antonio30 antonio30 CIND ITI DEPUI DEMISIA NU ESTI OBLIGAT SA II STAI 15 ZILE IN PREAVIZ DAR EU AM STAT 2 ZILE SI MIA SPUS A GASIT INLOCUITOR ANGAJATORUL MAU INCURCAT.NU MIA DAT ... (vezi toată discuția)
Unde reclam garda financiara ContSters205948 ContSters205948 GARDA FINANCIARA O RECLAM LA BUCURESTI AM reclamat fostul angajator si mia scris ca au gasit totul bine, dar ITM a scris in raspuns ia sactionat firma unde am ... (vezi toată discuția)
3 zile de munca silviu35 silviu35 AM lucrat 3 zile la o firma la negru fara contract de munca am facut copie de pe documentul unde am semnat pot sa imi recuperez cele 3 zile de munca daca ... (vezi toată discuția)