avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Poate fi coasigurat fiul de 20 de ani fãrã venit?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Poate fi coasigurat fiul de 20 de ani fãrã venit?

Fiul meu are 20 de ani, a terminat liceul anul trecut dar nu a luat Bac-ul, deci nu s-a putut angaja și nici nu a beneficiat de șomaj. Vă rog să-mi spuneți dacă pot să îl trec la coasigurati, eu având contract de muncă pe perioadă nedeterminată Cu stimă.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:55, 9 Ianuarie 2012
Nu.Parintele asigurat nu poate oferi calitatea de coasigurat copilului.
.Daca fiul era student,sau urma o alta forma de scolarizare,era asigurat fara plata asigurarii,pana la 26 de ani.In situatia descrisa insa fiul ,chiar daca nu obtine venit in prezent,trebuie sa se asigure ,incheind un contract de asigurare cu casa de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere impozit viorelus viorelus Am un copil in varsta de 21 ani, la facultate si nu lucreaza.Este considerat in intretinere/daca da ,eu fiind pensionar, beneficiez de deducere la impozit?Mai ... (vezi toată discuția)
Coasigurat Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, O cunostinta de a mea(salariat) are o fiica care nu a luat Bac-ul in 2011, nu s-a inscris la somaj, deci nu are niciun fel de venit. Poate ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca nu sunt asigurata in sistemul public de sanatate? zefir zefir a rog sa mi spunrti, am 20 de ani, nu am serviciu, nu sunt student, mai sunt asigurat medical? nu am somaj, nici ajutor social.Ce ar trebui sa fac daca nu ... (vezi toată discuția)