avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am sau nu dreptul la indemnizatia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am sau nu dreptul la indemnizatia de somaj?

Am urmatoarele perioade lucrate cu CIM-uri pe perioade nedeterminate...
09.01.2008 = 17.01.2011
01.04.2011 = 01.06.2011
19.07.2011 = 15.01.2011, aici urmeaza sa-mi inchei activitatea deoarece se desfiinteaza postul.
In situatia data pot beneficia de ajutor de somaj?
Multumesc pentru raspunsurile pe care le voi primi.
Cel mai recent răspuns: C.Daniellita , utilizator 11:39, 9 Ianuarie 2012
Multumesc, pentru ca la ultimul loc de munca CIM-ul este doar cu 1 ora, nici nu poate fi luat in calcul.....si totusi daca imi vor inceta contractul in baza Art 65, alin 1, pot depune dosarul?

Multumesc inca odata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj Ianuaria Ianuaria Buna ziua, Am lucrat la o firma din 26.01.2012 pana la 31.07.2014,cand am incetat activitatea conform art. 55 lit. b din CM. Mentionez ca am fost angajata ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj contract partial munca 12 ani si 8 luni norma intreaga ykyb27 ykyb27 Buna seara, am lucrat 8 luni cu norma intreaga, 8 ore/zi, iar restul de 16 luni cu norma partiala de 2 ore/zi, am o vechime neintrerupta de 12 ani. Pot ... (vezi toată discuția)
Concedierea simo_sgh simo_sgh buna ziua, am si eu o intrebare, daca lucrez din luna decembrie 2009 la o firma privata, inainte de acest job nu am mai avut altul,si in data de 1septembrie ... (vezi toată discuția)