resurseumanealba 
	    	Utilizator

resurseumanealba 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Cornel  Vasile	                   

In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro ,  versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
	                    Cornel  Vasile	                   

In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro ,  versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)

raduemy	                   

Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez.
Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
	                    raduemy	                   

Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez.
Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)

alinamariabrasoveanu	                   

Buna ziua,
Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)
	                    alinamariabrasoveanu	                   

Buna ziua,
Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)