Buna ziua,
As dori cateva sfaturi dar nu stiu unde sa ma adresez.Am cunoscut un baiat de 15 ani, Cristi, care deseneaza foarte frumos, a obtinut locul II, la un concurs de desen. Este elev in clasa a IX, la un liceu. Invata foarte bine, a fost acceptat la liceu cu media peste 9.00.Situatia lui financiara nu este una extraordinara,parintii lui castiga o suma destul de mica si nu-si permite ca din acei bani sa urmeze cursuri de desen asa cum ar dori el. Mai are un frate care este clasa a V, si el cu rezultate foarte bune la invatatura.
Intrebarea este: Cum poate expune tablouri la scoala , sa le vanda si banii care ii incaseaza sa il ajute sa se descurce.
Cum il poate sprijinii conducerea scolii ca si un caz social?!!!
Vreau sa fac ceva pentru acest copil si as dori tare mult sa ma indrume cineva.
Va multumesc anticipat.
Iuliana
incercati sa propuneti acest lucru conducerii scolii (directorului), apoi o alta solutie ar fi sa promovati talentul, micutului, la un centru de caritate ...sunt multi oameni care sprijina aceste talente si au programe destul de avantajoase pentru acesti tineri minunati :)
Succes ;)
Va multumesc pentru promptitudine.
Legea invatamantului privind astfel de activitati este foarte stufoasa. Stiu ca Ministerul Educatiei,Consiliul de Administratie al scolii....... cer o multime de "hartii " si aprobari pentru astfel de activitati desfasurate in scoala.
Poate conducerea liceului (directorul), sa aprobe o astfel de activitate?
La cate legi sunt, nici nu mai stim ce sa facem ca sa nu gresim si sa ne afundam intro problema aparent simpla, in loc sa ajutam.
Va multumesc.
Incercati si la Fundatia Dan Voiculescu....din cate stiu organizeaza cursuri pentru copii fara posibilitati materiale si acorda chiar burse de excelenta in perioada 1 februarie-1 martie, pentru copiii si tinerii cu performante in diferite domenii de activitate.