avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Modificare cod COR contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Modificare cod COR contabil

Care este noul cod COR pentru contabil? Sunt absolventa a unui curs de contabil cod COR 343302. Anul 2012 aduce modificari ,care este grupa pentru contabil? Ce pot face daca,este alta grupa pentru contabil si nu ce-a cea care este trecuta pe diploma!?
Va multumesc!
Cu respect,Lavinia
Cel mai recent răspuns: lavih , utilizator 10:53, 10 Ianuarie 2012
@lavih - ati incercat sa cititi noul COR si sa va cautati specializarea in lista ?
Constat ca a fost pus la dispozitie de avocat.net - deci il puteti consulta si singura.
Cod COR pentru contabil este 331302.
Urmariti link-ul: www.avocatnet.ro/content/art...
VA MULTUMESC! Cu respect,Lavinia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta? lavih lavih Buna ziua! Ma puteti ajuta (indruma) va rog frumos cu cateva sfaturi? In prezent,urmez un curs de contabilitate(cod COR 343302) autorizat MEC si MMSSF.Dupa ... (vezi toată discuția)
Cursuri ministerul muncii FRENZY FRENZY Stiam asta, multumesc pt raspuns, dar daca pe diploma de la Min. Muncii scrie "contabilitatea societatilor comerciale", atunci cum se traduce asta, ... (vezi toată discuția)
Care e ultima versiune a codului civil? mirceaione mirceaione As vrea sa stiu care este ultima versiune valabila a codului civil si a codului de procedura civila ! Eu am cautat in \\"n\\" surse si am gasit mereu alte si ... (vezi toată discuția)