avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Care e ultima versiune a codului civil?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Care e ultima versiune a codului civil?

As vrea sa stiu care este ultima versiune valabila a codului civil si a codului de procedura civila ! Eu am cautat in "n" surse si am gasit mereu alte si alte variante . Ar fi bine daca "avocat.net" ne-ar indica macar (sau mai bine ar publica in format pdf) unde putem gasi aceste coduri. Toata lumea vorbeste de coduri,dar nimeni nu are habar care este ultima varianta . S-au facut modificari la modificari si completari la modificari si modificari la completari si completari la completari,incat totul a devenit o varza !
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:24, 31 Ianuarie 2013
Noul Cod Civil:
www.avocatnet.ro/content/art...

Noul Cod de Procedura Civila:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile coduri civil si procedura civila in format pdf mirceaione mirceaione unde pot gasi noile coduri si codul de procedura civila ultima reactualizare in format pdf ? (vezi toată discuția)
Download cod penal in vigoare din oct 2011 raluca1982 raluca1982 Buna ziua. Nu imi puteti recomanda un link de unde sa pot descarca versiunea noua a codului penal (pdf sau word) sau sa-l trimiteti pe adresa ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent---eroare d394 gina.lucia gina.lucia Va rog...urgent am nevoie de ajutor ca nu stiu ce sa fac. La decl 394 imi da umr eroare : Au fost identificate urmatoarele ERORI: E: op1 (13) sectiune op11 ... (vezi toată discuția)