avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii DECL.112 LA TRIMESTRU????
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

DECL.112 LA TRIMESTRU????

Am o societate care incepand cu 1 decembrie a angajat o persoana(singura din firma). Am depus 010 pentru salarii dar nu am specificat in ea daca depun 112 la trimestru sau lunar....in acest caz pot depune 112 la trimestru? asta inseamna ca pentru decembrie2011,ianuarie si februarie 2012 depun in martie????
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 12:46, 10 Ianuarie 2012
Mergeti la ANAF si cereti situatia vectorului fiscal pentru siguranta.
Pentru decembrie depuneti pana pe 25.01.2012 indiferent daca sunteti la luna sau trimistru.
Daca sunteti la trimestru pentru Ian / Feb / Mar se depune pana pe 25.04.2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii firma cu inactivitate SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am un SRL infiintat in decembrie 2011 dar care nu a avut deloc activitate. Pt. exercitiul financiar al anului precedent depun o declaratie pe ... (vezi toată discuția)
D112 de la trimestru la luna lylyan lylyan Buna ziua In luna februarie am angajat al treilea salariat, am depus D 112 in martie pe ian si feb. Trebuie sa depun 010 pt schimbare de perioada? multumesc (vezi toată discuția)
Se mai depune d112 pentru salariat dat in somaj ana55 ana55 o sc a avut un singur salariat care a fost dat in somaj,nemai fiind activitate de productie.Intrebarea mea este :se mai depune d 112 la anaf sau se depune o ... (vezi toată discuția)