avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna ziua!Mama mea a fost diagnosticata cu cancer,face citostatice si a fost operata,are 48 de ani si 30 de ani de munca.As dori sa stiu in ce grad de pensie s-ar incadra si cam cat ar fi pensia?Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:42, 12 Ianuarie 2012
Imi pare rau, nu veti gasi raspunsuri la aceste intrebari pe un forum. Stabilirea gradului de invaliditate este de competenta exclusiva a medicului expert al asigurarilor sociale iar cuantumul pensiei va fi stabilit de casa de pensii, in principal in functie de veniturile pentru care s-a retinut si virat contributia de asigurari sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru bolnavii de cancer mariusbarbacariu mariusbarbacariu buna ziua. marius ma numesc. mama a fost diagnosticata cu cancer mamar, gr. 3. am auzit ca are dreptul la o pensie de invaliditate. as vrea sa stiu unde ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate cocaioan cocaioan am 33 de ani,sunt angajat la o firma de constructii. dar de un an si jumatate sunt in concediul medical din cauza ca sufar de o boala profesionala(cod 14) si ... (vezi toată discuția)
Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)