avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

M-am angajat in septembrie 2011 dupa cit timp pot beneficia de concediu de odihna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 10 Ianuarie 2012
Pentru anul 2011 aveti dreptul la o fractiune din totalul zilelor stipulate in contractul de munca, proportional cu lunile lucrate.
Si dupa o luna de zile de la angajare aveti dreptul sa va luati CO .. legislatia actuala nu mai prevede faptul ca , CO se acorda numai dupa ce se desfasoara activitate o anumita perioada de timp ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna flory83 flory83 Buna ziua Am o nelamurire vis-a-vis de concediul de odihna. In luna august mi-am schimbat locul de munca. As dori sa stiu daca in luna decembrie am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna corina_I corina_I Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de concediul de odihna. In data de 12 mai 2008 m-am angajat la firma la care lucrez in prezent. Initial mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna in cazul demisiei andreea elena andreea elena doresc sa-mi dau demisia.nu stiu exact cum e cu concediul.am avut concediu de odihna toata luna august.daca incep din ianuarie,februarie in alta parte cate ... (vezi toată discuția)