avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nu am primit raspuns de la Autoritatea Nationala ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nu am primit raspuns de la Autoritatea Nationala pentru Cetatenie, ce pot sa fac?

am depus dosarul pentru redobindirea cetàteniei,in aprilie2010,piinà in prezent nu am nici un ràspuns;nici pozitiv nici negativ,au trecut toti termenii de axaminare!!!imi spune cineva unde,la care instantà pot ataca ANC-ul????merçi anticipat
Cel mai recent răspuns: pavlik , utilizator 00:51, 11 Ianuarie 2012
poate va este de folos
[ link extern ] /
merçi mult,nu am gàsit nimic util pentru cazul meu,are sà fie mai cu rezultat dacà mà duc in apel sau recurs????ce spuneti,dupà pàrerea d-voastrà????
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012
pavlik, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ordinul autoritatii nationale penru cetatenie nr.51/p din 02 06 2010? apleshca apleshca Buna ziua! Poate cineva sa-si expuna parerea referitor la urmatorul subiect. Conform Legii 21/1991 a cetateniei romane, in particular confrom art, 13 alin. 1 ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila instrumentata cu ''copy-paste'' andrerieu56 andrerieu56 Sentinta civila pronuntata in sedinta publica mi-a fost comunicata cu celeritate in doua saptamani insa, surpriza; desi se face referire la dosarul cauzei si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt un cetățean non ue moldova Giulia Iulia Giulia Iulia Buna ziua,o întrebare mai lunga...pt un cetățean moldovean ce acte necesare iar trebui pt a deveni un membru UE România? Căsătoria ar fi cel mai rapid ... (vezi toată discuția)