avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura taxe autostrada
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura taxe autostrada

am primit o factura externa de la o firma din dk cu taxele de drum platite de mine cu card. va rog sa-mi spuneti la ce rand se declara in decontul de tva? dar in jurnalul de cumparari?
multumesc

Alte discuții în legătură

Deducere de 50% la cheltuieli si tva pentru autoturisme pe firma forsiforsi forsiforsi Buna ziua, am optat din 01 iulie pentru deducere de 50% la cheltuieli ( motorina, asigurare , taxa drum etc) si TVA la autoturismul din firma noastra. V-as ... (vezi toată discuția)
Factura nedeclarata dragalina2006 dragalina2006 am o factura din iulie 2011. factura este fara tva fiind servicii neimpozabile . furnizorul este din RO. aceasta factura nu a fost declarata in decontul de tva ... (vezi toată discuția)
Tva la combustibil în reg. cumpãrãturi memitsc memitsc #-o Bună ziua, Am următoarea nelămurire. Bonurile fiscale pentru combustibil, le introducem bază + TVA intr-un 6022 nedeductibil. Cred că am ... (vezi toată discuția)