avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura nedeclarata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura nedeclarata

am o factura din iulie 2011. factura este fara tva fiind servicii neimpozabile . furnizorul este din RO. aceasta factura nu a fost declarata in decontul de tva si nici prinsa in jurnalul de cumparari. va rog sa-mi spuneti cum as putea sa declar aceasta factura in decontul urmator si la ce rand. precizez ca aceasta a fost prelucrata in contabilitate nu si in decont.
multumesc
Cel mai recent răspuns: dragalina2006 , utilizator 19:35, 17 Noiembrie 2011
Daca a fost prelucrata in contabilitate ca furnizor neimpozabil de ce nu apare in decont la scutite?programul de contabilitate trebuie sa vi-l ia,doar daca ati introdus manual cu NC..nu inteleg cum nu e cuprins in Jurnal de cumparari?
In decl.300 trebuie sa apara la rind.24.
nu stiu de ce programul nu a prelucrat-o.si nu apare nici in jurnal in schimb apare la articole contabile.va rog sa ma ajutati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura furnizor, decont carsim4 carsim4 Factura furnizor fara TVA emisa la inceputul lunii mai, inregistrata din greseala in contabilitate cu luna aprilie. Nu am obs. decat dupa depunerea decontului ... (vezi toată discuția)
Decont tva 300 Tasi Tasi PFA platitor de TVA primeste de la un contabil (neplatitor de TVA) o factura emisa in iulie pt serv. prestate de catre contabil catre PFA (valoarea TVA de pe ... (vezi toată discuția)
Tva din factura de combustibil leila-sema leila-sema Buna ziua, Firma noasra are contract cu o s.c. pentru furnizarea de combustibil, asa ca baietii alimenteaza si la sf. lunii ne soseste factura.Frumos si ... (vezi toată discuția)