avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare garsoniera - cheltuieli cu actele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare garsoniera - cheltuieli cu actele

As dorii sa stiu , daca se poate, care sunt p[returile achizitionarii unei garsoniere, cand intreb asta, ma refer la acte, care sunt actele si care este pretul fiecarui act, ma intereseaza in special contractul de vanzare cumparare + declaratie notariala
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 11:22, 23 Octombrie 2008
depinde de notar.
cel mai bine ar fi sa raspunda un consultant notar.
Dupa cite sti eu, preturile sint in functie de valoarea declarata de cumparare a garsonierei. De ce nu te duci la un notar din localitatea din care esti, sa intrebi - pentru cumparare imobil in valoare de ..., cit ma costa actele, taxele etc.? Asa ar fi cel mai corect, dupa cum a spus si avokitten, preturile variaza de la notar la notar - asta o stiu si din proprie experienta.
Am mai stat ceva timp pe site si am citit si alte topicuri...
Ceea ce ma intereseaza pe mine sa stiu este urmatorul lucru:
Cam ce valoare aproximativa ar avea actele...

Eu trebuie sa am grija de o persoana pana la deces, iar dansa trebuie sa-l lase bunurile, ce ma sfatuiti sa fac?

Contract vanzare cumparare sau ... altceva?

Eu trebuie sa am grija de o persoana pana la deces, iar dansa trebuie sa-l lase bunurile, ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract de intretinere in fata unui mostenitor legal GeorgianaP88 GeorgianaP88 Buna ziua, In urma cu aproximativ 2 ani am intocmit impreuna cu nasii mei, un Contract de intretinere in care ma angajez sa am grija de cei doi, lucrul care ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare sau contract de intretinere??? boyzone boyzone Va solicit din nou un sfat, am vazut ca s-a mai discutat pe tema asta si am postat si eu, dar revin sa ma lamuresc.Am grija de o batranica careia i-a decedat ... (vezi toată discuția)
Parere mostenire NyteX NyteX Problema este mai complexa si nu ma pricep mai deloc. Situatia sta in felul urmator: Bunicul meu este bolnav grav (posibil cancer) si vrea sa imi lase pe ... (vezi toată discuția)