avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare garsoniera - cheltuieli cu actele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare garsoniera - cheltuieli cu actele

As dorii sa stiu , daca se poate, care sunt p[returile achizitionarii unei garsoniere, cand intreb asta, ma refer la acte, care sunt actele si care este pretul fiecarui act, ma intereseaza in special contractul de vanzare cumparare + declaratie notariala
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 11:22, 23 Octombrie 2008
Cel mai bun est un contract de vinzare-cumparare (cu clauza de uzufruct, parca asa se numeste), nu poate fi atacat. Dar un avocat sau un notar iti poate spune mai multe ...
Bafta.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2008
Elena Perianu, Traducator autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract de intretinere in fata unui mostenitor legal GeorgianaP88 GeorgianaP88 Buna ziua, In urma cu aproximativ 2 ani am intocmit impreuna cu nasii mei, un Contract de intretinere in care ma angajez sa am grija de cei doi, lucrul care ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare sau contract de intretinere??? boyzone boyzone Va solicit din nou un sfat, am vazut ca s-a mai discutat pe tema asta si am postat si eu, dar revin sa ma lamuresc.Am grija de o batranica careia i-a decedat ... (vezi toată discuția)
Parere mostenire NyteX NyteX Problema este mai complexa si nu ma pricep mai deloc. Situatia sta in felul urmator: Bunicul meu este bolnav grav (posibil cancer) si vrea sa imi lase pe ... (vezi toată discuția)