avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere text certificat de naºtere - englezã
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere text certificat de naºtere - englezã

e un fragment dintr-un certificat de nastere dar nu reusesc sa ii gasesc sensul:
residing in the united states, intends to reside in the united states when so required by the naturalization laws of the united states and had in all other respects complied with the applicable provisions of such...................................

multumesc
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 11:58, 12 Ianuarie 2012

e ceva de genul....sau cel putin asa am inteles eu ....

reşedinţa în Statele Unite, care intenţionează să locuiască în Statele Unite, atunci când acest lucru este cerut de legislaţia de naturalizare a Statelor Unite şi a avut în toate celelalte privinţe respectat cu dispoziţiile aplicabile ale acestor
annajanette a scris:

e un fragment dintr-un certificat de nastere dar nu reusesc sa ii gasesc sensul:
residing in the united states, intends to reside in the united states when so required by the naturalization laws of the united states and had in all other respects complied with the applicable provisions of such...................................
multumesc

Domiciliat in Statele Unite, intentioneaza sa locuiasca in Statele Unite solicitand intre timp cetatenia conform legislatiei Statelor Unite, urmand sa indeplineasca si toate celelalte dispoziții aplicabile...

Un dictionar care traduce si fraze scurte gasesti aici:
[ link extern ]
L.C.
Laura Ciobeica a scris:

annajanette a scris:

multumesc

Domiciliat in Statele Unite, intentioneaza sa locuiasca in Statele Unite solicitand intre timp cetatenia conform legislatiei Statelor Unite, urmand sa indeplineasca si toate celelalte dispoziții aplicabile...

Un dictionar care traduce si fraze scurte gasesti aici:
[ link extern ]
L.C.

multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ceva referire la "payroll taxes" prin contracte pfa-firma sua? Popu Popu Buna, am dat peste un contract cu o firma din SUA, in continutul contractului apare notiunea de \"Payroll Taxes\", care dupa mine este strans legata de relatia ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca urgent ion predescu ion predescu Are cineva o traducere a contractului individual de munca in engleza sau stie cineva unde as putea gasi o asemenea varianta? Multumesc (vezi toată discuția)
Munca in uk buiavasi buiavasi Buna seara ! Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)