avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie cu dichis
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie cu dichis

Un SC poate participa la o licitatie deschisa si apoi castiga daca nu sunt indeplinite prevederile art. 181 din OUG 34/2006. Este obligatorie declaratia privind neicadrarea in situatiile prevazute de art. 181. Se poate face derogare?
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 08:08, 17 Ianuarie 2012
Poate participa la licitatie, insa va fi descalificata daca nu prezinta/nu indeplineste conditiile prevazute la Art.181. Declaratia priv. indeplinirea conditiilor de la Art.181 este obligatorie si nu, nu se poate face derogare de la aceasta regula.
Daca este singurul participant ce se intampla cu licitatia? daca nu indeplineste conditiile?
Daca ofertantul nu indeplineste conditiile solicitate in documentatia de atribuire, chiar daca este singurul participant, licitatia se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie publica mihai alexandru mihai alexandru se participa la o licitatie iar din toate persoanele partcipante ramane doar una restul fiind descalificate pe motivul intocmirii dosarului.(lipsesc anumite ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu in litigiu ?? brakefree brakefree Sunt sau nu sunt in litigiu ? Rog specialistii sa ma ajute. Una din societatile la care sunt actionar si administrator impreuna cu mai multe personae a fost ... (vezi toată discuția)
Licitatie paguboasa olliverkan olliverkan Buna ziua! Ce e de facut cand autoritatile contractante impun prin caietul de sarcini conditii tehnice greu de indeplinit de producatorii autohtoni, cerintele ... (vezi toată discuția)