avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare - sentinta definitiva
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare - sentinta definitiva

Buna ziua ,
Am hotarare judecatoreasca definitiva pentru restituirea taxei auto pe care am platito in iulie 2009 . Pe data de 11 ianuarie 2012 am depuso la Administratia Finantelor pentru a mi se da bani inapoi . Credeti ca se poate sa nu-mi primesc banii conform hotararii judecatoresti datorita noii legi de taxa pe 2012 ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: madarolivia , utilizator 11:36, 12 Ianuarie 2012
Noua lege nu se aplica proceselor si hotararilor judecatoresti existente inainte de intrarea in vigoare a legii. Toate hotararile defintive trebuie executate si respectate, indiferent de modificarile legislative intervenite iar proceselor in curs de solutionare li se aplica legea de la momentul introducerii procesului. Cu siguranta trebuie sa primiti banii inapoi.
si daca acum stadiul procesului este la cererea adresata finantelor si astept raspuns?am depus cererea de restituire la finante in decembrie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am castigat in prima instanta (taxa auto), mai pot pierde in recurs din cauza noii taxe auto ? Pilu Pilu Buna seara. As dori, daca poate cineva sa ma lamureasca: Am castigat la Tribunal procesul de recuperare a taxei auto. Bineanteles ca Finantele si Mediu au ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare platita in 2009, o mai pot recupera ? gyi gyi in 2009am platit o taxa la finante am auzit ca sa dat o lege ca se dau banii inapoi am depus toate actele la ANF si a veni prin posta acel raspuns cu suma care ... (vezi toată discuția)
Despre restituirea taxei auto jean59 jean59 eu am aflat urmatoarele : proiectul de lege privind noua taxa de poluare aduce si vesti bune pentru soferi. Astfel, daca taxa auto, pe care ati platit-o in ... (vezi toată discuția)