avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Salut, am si eu o super nova din 2001,cumparata de mine an2010,si anmatriculata pe numele meu tot an aceeasi perioada. As fi interesat,daca as vindeo,cel care ar cumparao,daca ar mai plati aceasta taxa de poluare,si cat ar costa aceasta. Va multumesc,si astept un raspuns.

Cel mai recent răspuns: costykut , utilizator 19:21, 12 Ianuarie 2012
normal ca plateste dupa legea noua dv nu a-ti platit taxa cand a-ti inscriso

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru eugeniacraciunescu eugeniacraciunescu am cumparat o super nova an de fabricatie 2001, proprietarul vrea sa facem actele cit ma costa taxa de timbru, cand trebuie platita inainte de actul de vanzare ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu mitica665 mitica665 Va salut cu respect si le multumest celor care ma poate ajuta si pe mine in legatura cu taxa de mediu.Am cumparat o masina la inceputul lui Ianuarie nu stiam ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ulescu ulescu ieu nu mai anteleg nimic:O masina mea ieste pe RO dak vreau sa o anmatriculez pe alt nume pot fi scutit de a nu mai plati taxa sau doare acele masini care vin ... (vezi toată discuția)